БългарияГероите на деня

Още една партия застана зад Славчо Атанасов

Обединен блок на труда подкрепи кандидата за кмет

Още една партия подкрепи кандидата за кмет Славчо Атанасов. Днес зад екс градоначалника застанаха от формация Обединен блок на труда. Българските лейбъристи споделяме възгледите и идеите в програмата на г-н Атанасов и безусловно подкрепяме кандидатурата му. Ангажираме се да работим за каузата му и ще си сътрудничим. Искаме истинска алтернатива в управлението на община Пловдив, мотивира се областният координатор на партията г-н Янакиев.

Радвам се, че ръка ни подаде партия, която защитава социалните интереси на гражданите. Ние също винаги сме били За силната социална политика. Каквато в този мандат няма. Социалните придобивки на пловдивчани бяха отнети- детски градини, ясли, сбъркана данъчна политика. Вижданията на г-н Янакиев са много близки до моя поглед за управление на Пловдив, каза Славчо Атанасов.

Тази подкрепа е път към обединение на трудещите се и мислещи хора на града. И гарантира едно силно управление след 25 октомври. Сигурни сме в победата, тъй като няма да допуснем изборите отново да бъдат купени, категоричен бе Александър Сиди от ВМРО. Ще опазим вота на всички хора, които ни подкрепят. Скоро Красимир Каракачанов и Валери Симеонов ще се срещат с вътрешния министър Румяна Бъчварова да коментират почтеността на изборите и ще поставят въпроса с манипулирания и фалшифициран вот в Пловдив през 2011-та. Номерът няма да мине отново. Много здраве на Тотев и да внимава с манипулациите, включи се по темата Атанасов. Той завърши с това, че няма отговор на поканата за дебат с Иван Тотев за бъдещето на Пловдив. Пълно мълчание. Мога да дебатирам с него всеки ден, всеки час, по всяко време. Той обаче бяга от дебата, каза на финал Славчо Атанасов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина