БългарияГероите на деня

Очаквано: Розалин Петков е новият областен лидер на ГЕРБ

Няма напрежение в партийната структура, каза от Пловдив Цветан Цветанов

Той отказа да коментира оставката на Здравко Димитров, а напускането на приближените му определи като „лоялен жест на екипност”

Цветанов обявява Розалин Петков за областен лидер на ГЕРБРозалин Петков е новият областен лидер на ГЕРБ. Очаквано губернаторът бе обявен за ръководител на структурата на партията в Пловдив- област на събрание в Дома на културата днес, на което бяха обявени и номинациите за кметове от общините в района. Петков поема поста на подалия оставка Здравко Димитров. Мястото на тръгналия си със Зико административен секретар Ангел Ангелов зае Силвия Хубенова. Няма напрежение в ГЕРБ Пловдив- област, подчерта пред медиите Цветан Цветанов след трусовете с напускането на областното ръководство на политическата формация. Оставката на Здравко Димитров е негово собствено решение, което аз нямам намерение да коментирам, допълни зам.-председателят на най-голямата парламентарно представена партия. Напускането на другата част на ръководството на областната структура той определи като лоялен жест на екипност. Методий Андреев не кадрува в ГЕРБ, отговори Цветанов на журналистически въпрос, породен от изявленията на Здравко Димитров и Ангел Ангелов преди две седмици. Той допълни, че с избора на новия партиен ръководител Розалин Петков областта и община Пловдив ще се координират още по-добре, тъй като комуникацията между губернатора и Иван Тотев е много добра.Соченият за кадровик Методий Андреев аплодира Розалин Петков

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Ха ха..в нормална държава цекУ алтуистЪ, отдавна щеше да е в затвора или поне, ако беше с малко благоприличие щеше да се е скрил в някоя лускозна анонимна дупка. В тая територия, тоя ми говори за напрежения в партийни структури, а медийките му пляскат. Аре скрий се бе.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина