БългарияГероите на деня

Официално: Тотев е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив

Цветан Цветанов обяви номинацията на настоящия градоначалник

Димитър Иванов и Пламен Спасов се борят за втори мандат в Марица и Родопи

Иван Тотев се пуска в битка за втори мандат. Това обяви днес от Пловдив Цветан Цветанов. Номинацията на настоящия градоначалник за кандидат за кмет официално бе оповестена от зам.-председателя на ГЕРБ в Дома на културата. Всички от районните организации на партията са гласували за една единствена кандидатура, без нито един въздържал се. Това, разбира се, е Иван Тотев, каза пред градската и областни структури Цветанов. Той определи пълното единодушие вътре в партията като ясен знак за отличната работа, която Тотев е свършил като кмет в настоящия си мандат и като ръководител на структурата на политическата формация.

Кандидатите на ГЕРБ в общините Марица и Родопи също са настоящите първи в администрацията там- Димитър Иванов и Пламен Спасов. Номинираната за кандидат-кмет в Асеновград е Силвия Хубенова, а в Карлово- Тодор Шойлеков. Единствената община в областта без кандидат за кмет от ГЕРБ до този момент е Първомай.

Местните избори ще бъдат с голям успех за ГЕРБ.  Помнете, че всеки един от вас има много отговорности, но не и привилегии. Следва работа, работа, работа, заяви пред кандидат кметовете Цветан Цветанов.

Ето и останалите кандидати на ГЕРБ в общините от областта:

Брезово- Стоян Минчев

Калояново- Йонко Дангев

Лъки- Пламен Райчев

Раковски- Павел Гуджаров

Садово- Георги Буков

Съединение- Атанас Балкански

Хисаря- Пенка Ганева

Кричим- Йордан Недев

Перущица- Васил Даскалов

Стамболийски- Георги Мерджанов

Куклен- Пламен Гошев

Сопот- Георги Григоров

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина