БългарияГероите на деня

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Куклен Пламен Гошев: Готов съм да съхраня всичко направено до сега в община Куклен и да го доизградя

„Готов съм да съхраня всичко направено до сега в община Куклен и да го доизградя, като премахна всички слабости в административното и икономическо развитие, допуснати през годините. В състояние съм да предложа много по-ефективна и гъвкава структура на управленския процес, с което да се подобри обслужването на гражданите.“ Това каза пред своите съграждани кандидатът на ГЕРБ за кмет на Куклен Пламен Гошев. Той заедно с кандидатите на ГЕРБ за кметове на населени места в община Куклен и общинските съветници проведоха открита приемна с жителите на Куклен пред читалището в града. Да ги подкрепят дойдоха областният координатор Розалин Петков и народният представител Методи Андреев.

“Искам да работя за развитието на общината и за добруването на всички жители от града и селата на общината. Имам възможности и съм в състояние да реализирам намеренията си, ако Вие ми гласувате доверие”, каза в заключение Пламен Гошев. 

“Гласувайте с №4 за правилния кандидат – време е в Куклен да заработи администрация, чиято цел не е лично облагодателстване, а развитието на общината. Изберете Пламен Гошев и той ще Ви покаже, че може да се справи с проблемите”, подкрепи кандидатът на ГЕРБ за кмет народният представител Методи Андреев. 
“Време е тук да влязат свежи европейски пари и проблемите на населените места в общината ще могат да бъдат решени, каза и областният координатор Розалин Петков. Тук няма реализирани европейски проекти, а с тяхна помощ Куклен може да има видими резултати. Подкрепете кандидатът на ГЕРБ и промяна ще бъде факт съвсем скоро, увери още Петков.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина