БългарияГероите на деня

Иван Тотев: В неделя имаме нужда от Вашата подкрепа

Иван Тотев

Уважаеми пловдивчани, 
В последния ден на предизборната кампания отправям към Вас своето искрено послание: Моля, излезте и гласувайте на балотажа в неделя. Ще отнеме само 3 минути, но тези 3 три минути ще предопределят бъдещето на Пловдив за следващите години. 
Предстои ни на най-значимото историческо събитие в новата история на нашия вечен и красив град – Европейска столица на културата 2019.  Усилията, които трябва да бъдат положени за издигане на авторитета на Пловдив, трябва да обединят всички пловдивчани за общата кауза. 

В последните дни получихме подкрепа от всички дясно-центристки  формации и протегнахме ръка към граждани, организации, бизнес. С добрите идеи заедно можем да продължим да променяме и развиваме нашия град. Имаме необходимата подкрепа от правителството и от Европа и с тази подкрепа ще направим така, че Пловдив да бъде горда Европейска столица на културата; ще реализираме важни проекти, които да подобрят и улеснят живота на пловдивчани.

Всичко това не може да се случи, ако нямаме Вашата подкрепа. За това отново Ви призовавам: Моля, излезте, гласувайте с № 3 в бюлетината и направете Вашия цивилизован избор за бъдещето, което нашият град заслужава. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Ми подкрепяме те – вече 4 години. Местните данъци и такси са най – тлъсти тук бре, мамин! По твое време! То е ясно че пак ти кожи ще дереш – ама поне се изправи и речи едно “ Да ви жик – так майката бре!“.

  2. Дали тоя индивид има поне един кратък едно секунден момент през деня, в който ей така му се пробужда съвестта и си казва: „Аз съм един обикновен парашутиран измамник, който е избиран с купени и манипулирани избори, благодарение на мутро-тоталитарното съсловие, от което съм част“. Едва ли. Въпросът е много сложно композиран и освен съвест, изисква и нещо, ситуирано между двете големи уши, зад ниското чело.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина