БългарияГероите на деня

Георги Влайков е новият шеф на Доброволното формиравание „Пловдив 112”

Новият ръководител на доброволците Георги Влайков

Сред заместниците му има и дама, а манадатът им е 4-годишен

Доброволното формиравание „Пловдив 112” има избрано ново ръководство, след като 4-годишният манадат  на предходното изтече.

Новият ръководител на доброволците е Георги Влайков. Негови заместници са Росен Спасов, Меглена Трифонова, Красимир Каракашев и Атанас Даков. Всеки един от четиримата има ресор, за който ще отговаря. Отговорностите им са разпределени според специфичните умения на всеки от тях.

Пловдивското доброволно формирование се доказа като едно от най-активните и добре подготвени в страната по отношение на техническо оборудване и възможности за реакция при различни бедствия. Членовете на „Пловдив 112“ са единствените в цяла България, коитo дават 8 часови дежурства в районните служби на Пожарната под тепетата.

Росен Спасов със семейството сиМеглена Трифонова

Новият ръководител Георги Влайков планира да се наблегне на участието на доброволците в тясно специализирани курсове и допълнителни обучения за повишаване на квалификацията им. В програмата им са залегнали и съвместни практически обучения с други доброволни формирования в областта и страната.

Красимир Каракашев Атанас Даков

Припомняме, че през последните две години пловдивски доброволци обраха отличията  в националния конкурс „Доброволец на годината“. ДФ „Пловдив 112“ участва в най-мащабната демострация, правена в България съвместно със службите по случай 5 декември – Международния ден на доброволеца в гр.Белово.

Пловдивското формирование има много кадърни, можещи и желаещи да помагат на хората момичета и момичета. Това е екипна работа и всички във всяка ситуация са рамо до рамо!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина