БългарияГероите на деня

Димитър Шишков: Подкрепям Славчо Атанасов

„Подкрепям Славчо Атанасов, защото той е по-разумен и комуникативен от сегашния кмет, който управлява града по феодален начин“. Това заяви в интервю за Радио Пловдив депутатът на Реформаторския блок в Пловдив и местен лидер на Движение България на гражданите доц. Димитър Шишков. 

Той не скри, че не приема демонстрираното от сегашния кмет самочувствие и нежелание да се комуникира с останалите политически сили. „Само преди месец г-н Тотев каза, че ще ни отвее всички още на първи тур“, припомни депутатът от Реформаторския блок. 
Не подкрепям начина на управление на града – затова няма как да подкрепя Иван Тотев, добави депутатът, но призова хората в неделя да гласуват. Той заяви, че оставя десните избиратели да гласуват по съвест, но бе категоричен, че изборът на балотажа ще е избор между едно управление,  доказало далавера и едно управление, в което може да се говори и комуникира. 

По думите му Пловдив е станал малко по-хубав и се развива, но това не може да става на цената, която пловдивчани плащат в момента – „най-високите данъци, почти никакъв транспорт, двойни такси за пенсионери и детски градини“.  „Та, данъкът, който плащам за автомобила си в София е с около 700 лева по-нисък от този в Пловдив“, добави доц. Шишков. Според него, ако всички тези пари от високите такси и данъци се бяха харчили разумно – градът щеше да е със 10 стъпала нагоре в развитието си. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Съберете се със Славчо, Дани и си направете група, Тотев не ви ще, Пловдив не ви ще, Славчо Атанасов и Да и Каназирева да си направят група

  2. Не приемам за нормално и морално, гражданин избран за депутат от Пловдив- получаващ поне 3 500 лева месечно, работещ в пловдивска болница и имащ частна практика тук да се гордее с факта, че си е регистрирал колата в София, за да не плаща данък в Пловдив. С какво право, той ще определя данъците в града? А колко каско плаща за тази кола и за тази сума, защо не протестира. Защо да му намаляме данъка…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина