БългарияГероите на деня

БСП тръгна на избори с Трамвай №5

Гергов: Промяната е най-важната дума. Нов път за Пловдив

БСП тръгна на избори днес с Трамвай №5, какъвто е номерът на бюлетината на червените в местния вот. Естрадните легенди дадоха старт на кампанията на социалистите, която залага на пет П в посланията си- Промяна, Път, Прогрес, Пловдивчани и Пловдив. Пред няколко стотин симпатизанти, на традиционния вече павилион пред общината, градската организация на Столетницата представи цялата листа кандидати за общински съветници, всички претенденти за кметове на райони и, разбира се, кандидатът за градоначалник Георги Гергов. Всеки един от тях бе бурно аплодиран от съпартийците си, а Гергов бе качен на подиума с викове „Победа”.

Промяна е най-важната дума за Пловдив в момента. Пердето, което са пуснали пред хората, трябва да се вдигне. С градинки и фонтанчета не можеш да заблудиш пловдивчани. Чийто пари се харчат безогледно и които ще плащат от джобовете си дълговете, натрупани от управляващите досега. Защо каруцата е пред коня? Защо Пловдив няма входни артерии? Защо Старият град изглежда така? Защо булевардите по Марица не функционират както трябва? Има много въпроси, които ние ще решим с промяната на 25 октомври. Това зад мен е А отборът на БСП и той ще работи за Пловдив, посочи Георги Гергов кандидатите за общински съветници и районни кметове.

Вижте другите кандидати. Всичките са на общинската хранилка дълги години. Те са в схемата с голямото лапане. Това статукво не трябва да продължава. Промяната ще дойде, колкото и да ни подценяват. Играем за победа и ще ги бием, обяви от сцената кандидатът за кмет на левицата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина