БългарияГероите на деня

Атакисти и войводи узакониха брака си в деня на Съединението

Каракачанов и Волен агитират от каросерията на микробус в Пловдив, на импровизираната трибуна се качи и Славчо Атанасов

Рейсове от различни краища на страната докараха симпатизанти на партиите им под тепетата за предизборна манифестация

Лидерите на Атака и на ВМРО официално узакониха брака си, набързо организиран заради президентските избори. В деня на Съединението в Пловдив, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров спретнаха манифестация по центъра на града, за която техни симпатизанти от различни краища на страната бяха дошли с организиран транспорт. Партийният актив на Атака и ВМРО слезе от рейсовете, а лидерите на двете формации се качиха в каросерията на микробус, откъдето агитираха за предстоящия вот за държавен глава. Както стана ясно още в края на юли, Сидеров и Каракачанов сближиха позициите си, за да играят заедно на изборите, като вторият ще излезе като кандидат за президент. Валери Симеонов също даде зелен светофар на тази изглеждаща невъзможна само преди година любов.  Тя се възпламени след като преди повече от месец от пресцентъра на ВМРО изпратиха до медиите "писмо от група български интелектуалци и общественици, с което те призовават патриотичните сили в страната за обединение на предстоящия президентски вот и номинират кандидат-президентска двойка – за кандидат-президент Красимир Каракачанов, а за вицепрезидент – Явор Нотев."

От импровизираната си трибуна вчера Каракачанов държа пламенна реч със завиден патос. Разбира се, не подмина Левски и заветите на най-великия българин, обяснявайки, че да, той е бил толерантен за останалите народи, живеещи по нашите земи, но над всичко и всички бил законът български. Подчерта, че политиците обслужвали не интересите на държавата, а други интереси и т.н. Сякаш не се числи в тази група и не е част от управляващото мнозинство.

През цялото време Сидеров мръщеше вежди и сбръчкваше чело. На каросерията- трибуна бяха още председателят на парламентарната комисия по култура и медии Славчо Атанасов и общинският съветник от НФСБ Александър Сиди.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина