БългарияГероите на деня

Адв. Рени Стефанова: Имам потенциала и мотивацията да работя за нашия град и хората в него

Адвокат Рени Стефанова, кандидат за кмет на район "Южен" на КП ”Кауза Пловдив”

– Представете се накратко…

-Родена съм и израснала в  Пловдив. Потомка съм на български бежанци от Одринска Тракия. Баща ми е военен офицер – подполковник – командир на дивизион, а майка ми е начален учител.  Завършила съм ГХП „Св. св. Кирил и Методий” и специалност  „Право” в ПУ „Паисий Хилендарски”. Реших да се развивам в адвокатската професия , защото вярвам в справедливостта, а правото е неразривно свързано с нея.

-Защо приехте да се кандидатирате за кмет на район „Южен”?

-Имам желание да помагам за развитието на родния си град. Обичам Пловдив! Той е много красив град и искам да допринеса за неговото процъфтяване.

-Какви ще бъдат Вашите приоритети,  ако бъдете избрана за кмет на район „Южен”?

-Приоритетите ми са много, защото всеки проблем за решаване е от значение. Основните са очертани в идейната ми концепция и са свързани с грижата за децата и хората в неравностойно положение, със създаването на удобна инфраструктура в района, с премахване на задръстванията и проблема с паркирането, с изграждане на нова транспортна схема, която да улеснява свързването на район „Южен” с останалите райони в града. Ще работя за озеленяването и чистотата на района, за развитието на спорта и осигуряване на един по-спокоен живот за гражданите. Ще съдействам за съхраняване на културно-историческото наследство. Ще се постарая административните служители да бъдат отзивчиви към гражданите, защото ролята на администрацията e да бъде в услуга на хората.

-Кои са според Вас най-неотложните проблеми на района и как ще работите за решаването им?

-Смятам да разделя района на микрорайони и съвместно с хората да обсъдим проблемите в тях. Заедно ще решим кои са най-наболелите и един по един ще започнем да ги отстраняваме в най-кратки срокове. Ако получа доверието на съгражданите ми, ще дам максимума от себе си за превръщането на район «Южен» в красиво, уредено и сигурно място за живеене.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина