Нед- баща за пример и любящ мъж на морето

Фоторепортаж

Бигбрадърът смени просташкия имидж със семеен

Новият Нед с любимата си (дамата в ляво)
Новият Нед с любимата си (дамата в ляво)
Един от най-култовите герои на българския Биг Брадър Найден тотално е сменил имиджа. Простакът Нед, както го помнят феновете на изтъпленията му от типа Jackass, е станал класически семеен мъж-баща за пример и любящ мъж, видя обективът на Под тепето.

Наш папарак щракна Брадърът в ресторант Бунгало в Лозенец, където риалити героят летува със сина си Калоян и тайнствената си половинка, чиято самоличност той отказва да разкрие вече повече от три години. Влюбените и отрочето им вечеряха в многолюдна компания приятели на огромна маса в един от най- посещаваните ресторанти в морския курорт и изглеждаха като двойка за чудо и приказ.
Докато Нед напъваше барбекюто от чинията си, дамата на сърцето му клатеше бебешката количка. Малкият Калоян в лапите на татко си
Малкият Калоян в лапите на татко си
В мига, в който той приключи с гигантската си вечеря, взе малкия Калоян в обятията си, та да остави време на любимата си да хапне на спокойствие. Въпреки, че бебокът хич не се е метнал на татко си- не издаде дори звук по време на цялата дълга и напоителна вечеря. Найден смучеше биричка, а красивата му половинка- чаша бяло вино, която така и не изпи. Станал е неузнаваем. Онова щуро момче от малкия екран е станало еталон за родител и мъж, коментират близки до Найден.

А той го доказа, като след вечерята целуна и приятелката си, и бебето, и забута количката по оживените улици на Лозенец, но не до поредната кръчма или бар, а до хотелската стая. Любимата на Найден
Любимата на Найден
Image title
Бебето на Нед
Бебето на Нед

Споделете ни във:

1 thought on “Нед- баща за пример и любящ мъж на морето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.