ЕвалаНовиниСъд

Наградиха съдия от Пловдив с Личен почетен знак I-ва степен

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри съдия Емил Митев с „личен почетен знак първа степен-златен“.

Председателят на Върховния касационен съд Галина Захарова, която е и председателстващ Съдийската колегия на ВСС, изпрати поздравителен адрес на съдията, в който му благодари за професионалното поведение, компетентност и отдаденост в работата му, което го нарежда сред магистратите, изградили съвременния облик на българското правосъдие.

Председателят на Апелативен съд – Пловдив Магдалина Иванова връчи на съдия Емил Митев грамота и плакет на Апелативен съд – Пловдив за проявен висок професионализъм и отлична работа.

Поводът за наградите е, че днес Емил Митев отстъпи от длъжност „съдия“ в Апелативен съд – Пловдив, поради навършване на 65-годишна възраст.

Съдия Емил Митев започва работа в Апелативен съд – Пловдив на 23.01.2004 г. Преди това е бил съдия в районните съдилища в Асеновград и Пловдив, съдия в Окръжен съд – Пловдив, като в съдебната система има над 32 години трудов стаж.  Работил  е и 4 години и 7 месеца като юрисконсулт. 

По време на работата му като съдия в Апелативен съд – Пловдив Емил Митев разглежда основно търговски дела. Винаги се е справял безупречно с всички правни и практически проблеми и е проявявал инициатива за разрешаването им.

Съдия Емил Митев е с ранг „съдия ВКС и ВАС“ от 15.05.2014 г.

Екипът на Апелативен съд – Пловдив му пожелава здраве, лично благополучие, много сбъднати мечти и положителни емоции! Благодари за проявената лоялност и коректност в дългогодишната ни съвместна работата!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина