Изпод тепетоМнения

Стълбите на Каменица стават моден подиум

Стартира Седмицата на мъжката мода

Image title
Стълбите на Каменица ще се превърнат в моден подиум, като емблематичния площад Piazza di Spagna в Рим. Това ще се случи в рамките на Седмицата на мъжката мода в Пловдив, която стартира на 24 юни. Форумът ще бъде открит край петдесетметров подиум на 4 нива с две ВИП ложи за официални гости. Старт на дефилетата ще даде столичната дизайнерка Милена Вельова и нейната пролетно-лятната колекция.
На 25 юни ще видим облекла- уникати, отново лансиращи тенденции в мъжката мода за следващия сезон, на Руско-Българската модна къща THELO. Те са с персонални послания и история за всеки от презентираните модели.  

Като топ събитие в третото издание на Седмица на Мъжката Мода на 28 юни, ще бъде и завръщането на българска сцена след 15 годишно отсъствие от страната на световно известния български дизайнер Васил Петрийски. По настоящем той живее и твори в Малта.

С подкрепата на Европейски Моден Съвет чрез Националната Камара за мода на Република Чехия на 29 и 30 юни ще видим представянето на група от трима чешки дизайнери, които работят изцяло в областта на мъжката мода и които избират Пловдив за традиционно представяне на своите колекции два пъти годишно.

В третата Седмица на мъжката мода, непосредствено с Коктейл-приема за „Добре дошли!”, всички почитатели на фотографията ще имат удоволствието да видят творбите на най-известните български модни фотографи в изложба по темата „Мъжки Моден Свят”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина