Изпод тепетоМнения

Ресторант Фемили ударно бута цените

80 стотинки за пържени картофи и 90 стотинки за малко питие, сриват представите за евтино хапване

Image title
Ресторант Фемили предприе ударна акция по отношение на цените в менюто си и така  тотално срина представите на пловдичани за евтино хапване в хубава обстановка навън. За това се увери на място Под тепето. Заради кризата, собствениците на много популярното заведение са заложили стратегия на пълен дискаунт. Смъкнали са най- малко 30 % от предишните стойности на българския алкохол. Малко уиски, водка или ракия струва 90 стотинки. Цяла бутилка  Джони или Абсолют пък може да се поръча за фрапиращите 25 лева- почти колкото в магазина.
 
От персонала грантират, че вкусната храна запазва качеството и грамажа си, но в същото време замайва със смешни цени. Пържени картофи 200 грама са само 80 стотинки. Сърца, дробчета и воденички, пак 200 грама се мъдрят за 1,90 лв. в менюто. Свежите салати радват с висок грамаж и ниски цени. Овчарската е 2,80 лв.- за 450 грама, шопската е 1,90 лв. за 350 грама. Космическата забивка е, че сачове от 1 килограм струват 8,50. А букетът от касапско плато, съдържащо пилешки дроб, свински език, воденички, пилешки сърца, шкембе, гъби за 1,200 кг е 11 лева.

На тези чудесни кризисни мерки можете да се насладите във възхитителната просторна градина на ресторанта. Обновена с повече места и хладнина през горещите дни, тя благоприятства за събирането на мащабни компании, искащи забавление.
 
Собствениците гарантират, че евтините цени ще останат константни. Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина