Изпод тепетоМнения

Пийняк към полицай: Ти `наиш ли кой съм аз? Анти-конти съм, ей!

Телевизионните фиркандовци се търкалят на Главната, тресна ги полицията

Image title
Голям цирк, но с отрицателен заряд, спретнаха за пореден път култовите пловдивски пийняци. Алко-балковците първо се стъркаляха по между си на пъпа на града, а после се счепкаха и с друга група къркачи на центъра. Та се наложи да дойде полиция и да охлажда разгорещените от промишлените количества менте ракия юмручни страсти.

Въпреки че бяха омекнали като котараци след свръхдоза валериан, пийняците някак си намираха сила, страст и еластичност да замахват едни срещу други , без да падат. Беше чудо природно, срещу всички закони на гравитацията. Въпреки арлекинските им способности и уличната клоунада, на хора по центъра им писна от пиянски изцепки и повикаха ченгетата. Униформените дойдоха и се хванаха за главата. Но най- учтиво, както препоръчва Цветан Цветанов, отведоха фиркандовците в страни по улица „Ген. Гурко“, та да се опитат да влеят трезв разум в плацикащите им от огнена вода глави. Но не би. Пийняците дори скочиха да се ерчат на полицаите. Ти `наиш ли кой съм аз? Анти-конти съм, ей! Всеки ден по телевизията ме дават, изрепчи се онзи пийняк, с нормалното зрение, гайтан мустак и счупената от вече има- няма три месеца ръка.Image title
Ти тоя гипс до кога ще го търкаляш, да не би да си трошиш ръката на всеки 20 дни, вмъкна се словесно случаен минувач, станал свидетел на баталията. А другият анти-конти бе толкова буфкан, че дори звуци трудно издаваше. В един миг на служителите на реда им писна, извадиха белезниците и отведоха телевизионните звезди към близкото районно.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина