Изпод тепетоМнения

Още първия ден подземните контейнери се напълниха

Не с отпадъци обаче

Първите подземни контейнери на Пловдив, от които бяха монтирани 8 броя на улица „Отец Паисий“ в четвъртък, вече са пълнят. Изненадващо обаче вътрешността им не е пълна с отпадъци, както се очакваше. Бетонните кутии, в които се плъзгат самите металните контейнери, са пълни с … вода.

Проливните дъждове през вчерашния ден са образували малки езерца в подземните вани. Днес ремонтен екип на „Чистота“ се опитва да отводни съоръжението на пресечката, която води към Градската художествена галерия, видя репортер на Под тепето.

Самите кофражни вани имат отводнителни дупки, но явно те не са достатъчно големи за такова количество дъждовна вода, каквото се изсипа в града през последните 24 часа, разсъждаваха на глас майсторите.

Този, когото виждате на снимките, дупчи дупка в бетонното корито с машина на ток, нагазил във водата, без да е сигурен доколко това е безопасно.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. МАЛКО ПОВЕЧЕ ПОЗИТИВИЗЪМ И ТОЛЕРАНТНОСТ СА НУЖНИ И НАПОМНЯНЕТО,ЧЕ“ВСЯКО НАЧАЛО Е ТРУДНО“.

  2. Колко толкова дъжжд се е излял ?? Това, че си капе по малко 2-3 дни не мисля, че е нещо притеснително. То по тази логика всички къщи и кооперации трябва да са подгизнали :D. Смешници…

    ПП. А Тотев като каза, че умните светофари ще заработят март, уточни ли коя година ??

  3. Щели да копат „подлез“ (извинете за мръсната дума) за Васил Априлов под Централна Гара =МОЗЪКЛИИТЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ПРЕДСТАВЯТ резултатчето, рекордничкото, при технологиите в Наше Село! Дето при дребен дъждец пешеходния към коловозите се ПЪЛНИ С ЧОРБА. А от дупката аз ИГЛА не купувам, видиотяването е заразително! Китайци цяла Африка на кокили прекосиха над жирафите!

  4. „в четвъртък, вече са пълнят. Изненадващо обаче вътрешността им не е пълна с отпадъци, както се очакваше. Бетонните кутии, в които се плъзгат самите металните контейнери, са пълни с … вода.“ ИЗНЕНАДВАЩО? НИМА??? Меду ушите на тези екземпляри които измислиха такова (скъпо – прескъпо!!!) подобрение каква ли ЧОРБА се плацика?

  5. Все не можем да случим на управници на Града, още от Иван Панев и Христо Мишев и сегашната КЛЕПТОкрация … Както откраднатите павета, ВЕЛОсипедната мафия =колодрум, скоростни велоалеи вместо цивилизовани тротоари (извинете че не е на ингилизки!); „гребен“ канал във всяко кметство за расово комаровъдство; ЧАЛГА вместо опера

  6. За половин милион толкова, ремонта ще струва още 300 000 лева и след 3 месеца ще ги демонтират!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина