Нов тротоар на центъра стана паркинг за богопомазани

Изпод тепето

На кого са тези автомобили, спрени като в частен гараж на пешеходната зона

Обновената тротоарна настилка край пицария Верди до Цар-Симеоновата градина се превърна в паркинг за богопомазани. Реконструираната с пари на данъкоплатеца пешеходна зона се използва за паркомясто от собственици на луксозни автомобили, които очевидно имат ключ за заградителната метална скоба, поставена там от общината. Кои са тези специални люде, все още не знаем, но очевидно са в изключително близки отношения с администрацията. Настилката там бе подновена само преди няколко месеца с публични средства, а сега е като обект за частно ползване. При това заграден с общинска скоба. Все едно да имаш ключ за тротоар, на който да паркираш. Скоро плочките отново ще бъдат разбити, негодуват с право хора от квартала.  

Споделете ни във:

4 thoughts on “Нов тротоар на центъра стана паркинг за богопомазани

  1. Нормална гледка от „ремонтираните“ пловдивски тротоари.Ключетата ги раздава ковчежника с хотелите.

  2. Стига бе, сериозно! С този перфектен кмет,избран по честен начин?С тази честна и професионална администрация? Не е възможно….Мамин златен! Как да не те щипнеш човек по бузките.Къде е Чефо Халтурата да даде ключето за скобата, за някое ново чалга рожден денче.

  3. КРАДЛИВИТЕ ГЕРБЕРИ МАСОВО ПРЕДЛАГАТ 50лв.ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТЯХ,С ПАРИТЕ КОЙТО ОТКРАДНАХА ОТ ПЛОВДИВЧАНИ .ХОРА ВЗЕМЕТЕ ИМ ПАРИТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ПО СЪВЕСТ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ КАК СТЕ ГЛАСУВАЛИ,НЕ СИ ПРОДАВАЙТЕ ЖИВОТА ЗА 50лв И МАСОВО ГИ ПРЕДЛАГАТ НА ТИНЕЙДЖЪРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.