Андреа стана лице на енциклопедия за красота

Изпод тепето

Корицата на енциклопедията
Корицата на енциклопедията
Фолк барбито Андреа ще е новото лице на Christian of Roma Group. Началото на кампанията с нейно участие се поставя с енциклопедията за красота „Шопинг в салона”, на чиято първа корица е Андреа.
Уникалния за България каталог се издава втора поредна година от  италианското дружество Christian of Roma Group. Представянето му  съвпада с промоцията, която звездата подготвя за новия си албум със заглавие „Andrea”.
Въпреки сериозните си ангажименти на сцена и около записите на видеоклиповете към новите песни, Андреа прие поканата да участва във фотосесия за козметичната енциклопедия. Управителят на Christian of Roma Group Елена Кристиано обясни, че изборът на Андреа за лице на „Шопинг в салона” не е случайна.
В края на месец октомври тази година певицата се включи и в благотворителната кампания на Christian of Roma Group „Бъди солидарен, подари щастие” в полза на хората с редки заболявания.
Второто издание на „Шопинг в салона” включва козметични серии и марки с международно признание от световни модни форуми, конкурси, семинари, потвърди Елена Кристиано. Разпространява се в салоните за красота и представителствата на италианската компания. Освен възможност за покупки,  „Шопинг в салона” е и специализирано помагало за начинаещи фризьори.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.