БизнесВкусът на градаГрадътНовини

Местят част от Винария на нова локация в панаира

Градът на виното и деликатесите в тазгодишната Винария ще се проведе на нова локация- мести се в палата №8 на в панаира. Досегашния дом на събитието за лозаро-винарската индустрия се подготвя за отдаване под наем на голяма френска верига хипермаркети, която се връща у нас след дълго отсъствие на пазара.

31-вото издание на Винария ще се проведе от 20 до 24 февруари и ще покаже новостите в сектора. Изложбата за лозарство и винарство ще посрещне изложители и посетители по-силна, по-мащабна и по-съдържателна. Технологичната зона ще се разпростира в Палата №11 на Панаирното градче. Организаторите отчитат ръст на заявките за участие сред нови и стари изложители с близо 30%.

31-вото издание ще представи традиционни и утвърдени винарни, бутикови изби от различни региони и държави. Любители и професионалисти ще се насладят на елегантни вина от цял свят, маркови алкохоли, екзотични напитки, екстравагантни и смели комбинации на аромати и вкусове. Специален акцент на изложението са Международните дегустации и Конкурсът „Златен ритон“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина