БизнесНовини

Белани 84 ЕООД чества 15 години на лидерство в климатичната техника

На 1-ви април, Белани 84 ЕООД отбелязва своя 15-ти рожден ден, подчертавайки постиженията си като водещ лидер на пазара за климатична техника в град Пловдив. С вълнение и ентусиазъм, екипът на фирмата посреща този специален празник, като съчетава весело настроение и изненади за всички участници.

През 2009 година инж. Вельо Велев и Анета Велева основават Белани 84, въпреки предизвикателствата, които ги очакват. Техният постоянен труд и ангажираност се отразяват в нарастващия брой на доволните клиенти с всеки изминал ден. Стремежът към качество без компромис е залогът, който фирмата поема и осъществява успешно през всички години на съществуване.

Клиентите са сърцето на Белани 84 ЕООД, и техните нужди и изисквания са двигателят, който ги вдъхновява да продължават да постигат върхови резултати. Всяка успешна сделка и всяко доволно лице са потвърждение за качеството на услугите, които фирмата предлага.

Партньорите и клиентите изразяват своите поздравления и пожелания за още много години на успехи и иновации. Техните думи са стимул за Белани 84 ЕООД да продължава да развива своите високи стандарти и да бъде пионер в своята област.

Събитието по случай 15-ия рожден ден на фирма Белани 84 ЕООД е повод за радост и гордост както за екипа, така и за всички свързани с нея. Най-добрите пожелания са отправени към фирмата, с надеждата за още много години на успешно развитие и просперитет в бъдеще.

През целия април Ви очакват много изненади и атрактивни предложения, за повече информация можете да посетите сайта belani.bg . Използвайте 15% отстъпка с промо код: PODTEPETO

Екипът на компанията най-сърдечно поздравява Ани и Велко, като им пожелава безкрайно много успехи и творчески ентусиазъм, въпреки трудното време, в което се намираме!

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина