Зико за дейностите по Водния проект в Северен: Аз такова нещо не съм срещал. Недоумявам

Актуално Градът Избори 2021 Новини Под ножа

„ Доста неща трябва да се подобрят при изпълнението на Водния цикъл. Бързината, качеството също. Неудобството се вижда”, коментира пред журналисти днес кметът Здравко Димитров ден след изненадващата проверка на дейностите по Водния проект на ул. „Луда Яна” и „Марица”.

Той не разбира как може да махнеш паважа от една улица и чак след десет дни да пратиш работници да я разкопават, визирайки начина, по който действа фирмата изпълнител там „Европейски пътища”.

„ Всеки ден има наши представители. Всяка седмица ги викаме. Винаги обещават и… Аз такова нещо не съм срещал. Недоумявам… И нови фирми подизпълнители наемат. Аз ако съм технически няма да допусна такова нещо. Всеки път се извинявам на жителите на Северен. Не е приятно, но фирмата е тази”, каза още кметът.

И даде пример, че същата фирма е приключила в срок дейностите по Околовръстното шосе.

„ Асфалтът там е положен. Бавят се знаците. И маркировката трябва да направим. Пратих два патрула да спрат движението, защото минават с колите и не може да се маркира. Сложим ли знаците веднага отваряме. Но каквото зависеше от фирмата, за Великден го направиха. Същата фирма, която работи в район Северен. Свикнали сме така- когато има пряк контрол и санкции да стават нещата. И аз не съм съгласен с много неща. И аз ако живея в Северен и аз няма да съм доволен. Фирмата изпълнител в Северен претърпява непрекъснато  финансови санкции. Пращам и инспектората, и полиция, и Райчев постоянно е там. Той да каже колко пъти съм му се карал на него само. Но няма Воден проект в страната да е минал гладко и без недоволство от жителите”, каза още по темата Зико.

Споделете ни във:

2 коментара за “Зико за дейностите по Водния проект в Северен: Аз такова нещо не съм срещал. Недоумявам

  1. Пълен некадърник !!! Отиди си с достойнство ! Няма човек, който да не се е възмутил от глупостта ти. Имаш жена, дъщери поне те да ти кажат истината в очите, че за нищо не ставаш.

  2. Евалла,кмете!ГОЛЯМ СИ! Иголяма баданарка извади щом се чу ,че се готви гражданско неподчинение.За всички причинени щети -морални и материални-на гражданите, потърпевши от Водния цикъл, дължите не извинение,а Обезщетение!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.