АктуалноГрадътИзбориМненияНовини

Зико с прогноза за кметските избори 2023 – ВИДЕО

Кметът на Община Пловдив Здравко Димитров още не бил решил дали да се кандидатира за нов мандат на местните избори тази есен. Това стана ясно от отговора му на журналистически въпрос по време на първата копка на дългоочакваната реконструкция на Рогошко шосе.

Не съм решил, ако реша да се кандидатирам първо на вас ще кажа„, заяви Димитров.

На въпроса кога ще реши, отвърна с „с когато му дойде времето“. Попитан с коя партия би го направил, той отговори „С която си поискам.“

Помолен за коментар от репортер на Под тепето относно двете ясни кандидатури към днешна дата – тази на адв. Тони Стойчева като независима и на географът Николай Иванов, който предлага да премахне данъците за пенсионери – Зико заяви, че им желае успех.

Той прогнозира, че за местните избори тази есен в Пловдив ще се явят 25-има кандидати за кмет.

Пловдив е много хубав град и се развива, ще има много желаещи да го управляват“, коментира още градоначалникът.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

  1. Имам един въпрос към Зико., Прочетох някъде, че някой си Тодор Чонов обяснява на пловдивчани че, “ Общината успява да създаде оптимална организация на движение“ Питам се, тоя Т.Чонов идиот ли е, или е от ГЕРБ и подобно на ББ, И.Тотев, Д.Добрев / тинтири – минтири реформа/……. смята народа за идиоти.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина