АктуалноГрадътЗабравеният градКварталиМненияНовини

Жители на Тракия се жалят от незатворени ями на възлово кръстовище

Жители на квартал Тракия се оплакаха от разкопани и незапълнени с асфалт ями за нуждите на мащабен инвестиционен проект в района. Те сигнализираха за проблема Под тепето и пратиха снимки, за да онагледят ситуацията.

„Преди повече от месец в Тракия, на кръстовището до Кауфланд и Пощата правиха изкопи и полагаха тръби и кабели за Резиденшъл парк. Респективно разкопаха всичко, след което затвориха изкопите на две на три без да асфалтират след това. Останаха ями по цялото протежение на улицата край Пощата, чак до самата среда на кръстовището. Това е централно кръстовище за квартала и подобни дупки създават предпоставки за ПТП-та. „Главбулгарстрой“ е изпълнител на Резиденшъл парка, редно е да си асфалтира дупките, а не с месеци да стоят така“, написаха в сигнала си до медията жителите на Тракия.

Те не знаят, дали новият кмет на Тракия е фиксирал проблема, но се надяват да му обърне внимание след публикацията в Под тепето.

Медията бе информирана от пресофиса на строителната компания „Главбулгарстрой“, че дружеството изпълнява единствено дейностите по самия строителен обект, а не тези, касаещи прилежащата инфраструктура. Те са изпълнение от други компании със съответните договорни отношения с инвеститора.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина