АктуалноГрадътЖивотИзбор на редактораКварталиМненияНовиниОбщина Пловдив

Затягат контрола на Ядрото след поредицата инциденти там

Контролът по опазването на реда и обществения ред на Ядрото в Капана ще бъде засилен след множеството инциденти там в последно време. Това съобщи за Под тепето кметът на район Централен Георги Стаменов. Той подчерта, че е недопустимо в сърцето на квартала на творческите индустрии, едно от най-привлекателните места под тепетата за пловдивчани и гостите на града, да се превръща в арена за скандали, побоища и проблеми.

„Разговарях с началниците на Четвърто районно, Охранителна полиция и Общинска охрана. Всички се обединихме около мнението, че контролът в зоната трябва да бъде засилен“, каза Георги Стаменов.

ОТНОВО БОЙ ДО КРЪВ И ПОЛИЦИЯ НА ЯДРОТО

Извадиха нож на собственик на ресторант в сърцето на Капана

Припомняме, че в последните месеци така наречената открита сцена в Капана се превърна в клоака. Собственици на заведения в съседство и живущи в карето около Ядрото подадоха множество сигнали за юмручни схватки до кръв между младежи, нападения, събиране на съмнителни типове и дори вадене на нож на един от ресторантьорите.

Младежи се биха до кръв на Ядрото в Капана

Отделно вече от година всички обекти в квартала и техните клиенти пропищяха от ежеминутните набези на просяци и джебчии, както и на малолетни хулигани, които не просто дразнят посетителите на заведенията по масите отвън.

Шайка хулигани тероризират Капана

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина