АктуалноКварталиКриминалеНовини

Извадиха нож на собственик на ресторант в сърцето на Капана

Агресията идва от един от посетителите на Ядрото, създаващи постоянно напрежение по улиците и в заведенията в Капана – ГАЛЕРИЯ

Едно от лицата, създаващи постоянно напрежение по улиците и в заведенията в Капана, днес извади нож на собственик на ресторант в квартала. Неприятният инцидент се случи по обяд, пред погледите на мнозина свидетели и „очите” на охранителните камери наоколо.

Традиционно посещаващият Ядрото млад агресивен мъж е минавал покрай ресторант Веджик, когато първо вербално е атакувал седящия отпред негов стопанин, а после е извадил нож тип „пеперуда“ с лявата ръка и започнал да вика заплашително. На звука на камерите ясно се чува още как младият мъж псува силно, докато се отдалечава от входа на ресторант Веджик, а собственикът вади телефона си, за да се обади на полицията. Която в последствие е дошла на място.

Младежи се биха до кръв на Ядрото в Капана

По-рано през деня мъжът от камерите е бил забелязан и чут да крещи на самото Ядро. Само преди около двадесетина дни той свали очила от главата на клиентка на ресторант „Паваж”, отново шумно и скандално, за да ги строши на улицата. Тогава също служители на реда са били викани на място по сигнал.

Постоянно подаваме сигнали заради случващото се на Ядрото. Хората там създават непрестанни проблеми и нарушават обществения ред, а вече вадят и ножове по улицата. Сигнали се пускат ежедневно, играем го жалбари с нулев успех”, коментира собственик на едно от заведенията в съседство.

Собствениците на търговски обекти в зоната настояват за допълнителни мерки за сигурност там.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина