АктуалноГрадътИзбор на редактораКриминалеМненияНовини

Младежи се биха до кръв на Ядрото в Капана

На нелицеприятни гледки се натъкнаха на Ядрото множеството посетители на квартал Капана във вчерашната вечер. Група младежи се биха до кръв на така наречената открита сцена, която от дълго време е място за тийнейджърски срещи, но и за запои на познати лица от центъра на града. 6-7 момчета са участвали в грозната сцена, която е втрещила клиентите в многото съседни заведения и минувачите по павираните пешеходни улици.

„Беше ужасно. Няколко души се биеха, като основно пострадало е едно момче на около 15 години, което бе цялото в кръв. Повикахме полиция, а на място дойдоха униформени от 4-то Районно“, разказа пред Под тепето собственик на едно от заведенията в непосредствена близост до Ядрото.

Той подчерта, че това е ежедневие в зоната и че много пъти е сигнализирал органите на реда, но ситуацията не се подобрява. Апелира Общината да вземе трайни мерки за осигуряване на обществения ред в квартала, тъй като на Ядрото обаче няма никакъв контрол.

Припомняме, че проблемът с шума и честите инциденти на Ядрото бе в дневния ред още на миналия кмет Иван Тотев. През 2018г. бяха взети спешни мерки срещу шума и проблемите като този от вчерашния на откритата сцена, но те траяха твърде кратко.

В момента ситуацията там е плачевна, както казват собствениците на заведенията в съседните улици. Ядрото се превърна в гнездо на нерегламентирано пиене на алкохол на открито и употреба на други субстанции.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

5 коментари

 1. Аз участвах в боя и лично познавам хората, бих искал ако мога да се свържа с някой който може да помогне това цялото да приключи, знам точно къде е проблема и смятам че може да се оправи

 2. А къде е общинска полиция.Обикалят по двойки и тройки и си пушат цигари по главната улица .Правят се че работят.А по малките улички и в кварталите никой не обикаля.

  1. механАзирането на Капана напредва:

   „Ядрото се превърна в гнездо на нерегламентирано пиене на алкохол на открито и употреба на други субстанции. “

   „Ядрото се превърна в гнездо на нерегламентирано пиене на алкохол на открито и употреба на други субстанции. “

   (Зад Джамията се стигна до налко …убийство)

   „Ядрото се превърна в гнездо на нерегламентирано пиене на алкохол на открито и употреба на други субстанции. „

   1. ТИЯ ТЪПОЪГЪЛНИ НЕПОТРЕБНИ =ПРАЗНИ ЗАВИНАГИ, КОЙ БУДАЛА ЩЕ СИ СЛОЖИ ЛИЦЕТО= КРЪГЛИ МЕСТА ПРЕД ВСЯКА РЕПЛИКА / ОТГОВОР САМО

    ОТНЕМАТ СКЪПОЦЕННИ МИЛИМЕТРИ ОТ ‘М’О’Я’ ДИСПЛЕЙ.

    ИДИОцКИЯ „ТаймСтамп“ / TimeStamp също няма нужда да бъде по-дълъх от:

    2023, 02/18 събота, 21:18

    (принцип пт Общо към Частно)

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина