АктуалноГрадътЖивотЗабравеният градИзбор на редактораКултура

Тур сред знакови обекти – каузи на „Под тепето“ за 15-ия рожден ден

Следващата неделя, на 3 март, „Под тепето“ ще отбележи своя 15-годишен рожден ден. 15 години от създаването на една по-различна медия – свободна, независима и фокусирана върху градските проблеми около нас. Проблеми, свързани с хилядолетната история на града, с културното наследство, със съвременното развитие на културната столица на България.

В тази насока, едно от събитията, с които ще отбележим рождения ден, е тур-обиколка по някои от най-важните места за развитието на града ни в тези 15 години. Обекти и пространства, които не просто отразявахме като теми, а приехме като каузи, важни за града, важни за културата и за историята ни. Каузи, за които се борехме не просто като журналисти, а и като граждани, обичащи своя град.

Водачите на обиколката ще очакват посетителите до полусъборения тютюнев склад на Ориенттабако – на ъгъла на улиците „Одрин“ и „Иван Вазов“. Обиколката ще стартира на 3 март от 14:00 часа. Желаещите да се включат в обиколката могат да заявят своето участие на телефон 0886 471047.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. …СВИНЕТЕ ЗА ГЛАВНИТЕ БУКВИ, АМА СВИНСКОТО „ОФОРМЛЕНИЕ“ на ПодТеЛето претрупано с натруфени КРАСИВОСТИ задръства МОЯ дисплей и се пречка със запецнали „функции“ като непрогледното „КАПЧА“ което не спира Тайландския роБОТ- та друго отношение не заслужава

  2. Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим–- https://da.gd/menx

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина