АктуалноГрадътЖивотМненияНовиниОбщина Пловдив

„Транспортна драма“ пред Общината

За тежка „транспортна драма“ пред Община Пловдив научихме от профила на Радио Пловдив във Фейсбук. Журналисти на медията са попаднали на интересна случка днес, довела до голяма олелия и напрежение за служители на общинска охрана. Униформени на общинска полиция на място е нямало.

Луксозните коли на общински съветници, зам.- кметове и кандидати за власт са били притиснати от неизвестна малка маздичка. Шофьорът на колата запушил изхода към и от кметството от Радио-телевизионния център. Там така или иначе общински съветници нямат право да влизат с колите си, но това правило не важи за неколцина, за които сме писали цели поредици по темата. Един от тях- Константин Георгиев, бе сред запушените от маздичката днес.

Същият Георгиев, общински съветник от Кауза България и кандидат отново за такъв от Съединени за Пловдив, под фейсбук поста на Радио Пловдив определя в коментар шофьора на маздата като „олигофрен“. Ето какво пише Константин Георгиев:

„То добре е запушил олигофрена „луксозните коли на общински съветници и кметове“, но по-големия проблем щеше да бъде ако същия или подобен олигофрен запуши линейка или пожарна…“

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Този тулуп е вселенски нагъл и дваж по – прост, но е крайно време да го сложат него и шайката им изпечени крадци , където им е местото.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина