ГрадътИзпод тепетоНовини

ОИ „Старинен Пловдив“ навлиза в „модерните дигитални времена“

В Международния ден на туризма ОИ „Старинен Пловдив“ дава старта на дългоочакваната възможност за закупуване на билети онлайн!

В непрекъснатия си стремеж към иновации и повишаване качеството на обслужване, от 27 септември в сайта на ОИ „Старинен Пловдив“ (www.oldplovdiv.bg) стартира възможността за онлайн покупка на входни билети и услуги за всички обекти, изградена изцяло върху технологията на URBO studio, което значително ще улесни индивидуалните и групови туристи.

Българската компания ЮПАСС, чрез платформа си URBO Studio е насочена към дигитализацията на бизнеса в сферите на туризма, спортните, развлекателни и културно-исторически събития. URBO Studio е разработчик на SaaS софтуерно решение, което включва онлайн резервационен модул, множество платежни методи, касов софтуер, решения за контрол на достъпа и различни маркетингови инструменти за по-добра отчетност и проследимост.

Сега можете лесно, бързо и сигурно да планирате вашето посещение и да закупите билетите си за обектите на ОИ „Старинен Пловдив“ онлайн, без чакане на опашки.

Билетният портал е достъпен по всяко време и навсякъде, 24/7!

Посетете уебсайта на Старинен Пловдив още днес, за да започнете вашето незабравимо пътуване: https://oldplovdiv.urboapp.com/

Нека Вашето посещение в Старинен Пловдив стане част от дигиталната трансформация и остави незабравими спомени!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина