АктуалноГласовеГрадътИзбориНовини

Тотев с коментар за оставката

Подалият оставка местен лидер на ПП ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев излезе с официален коментар за това в страницата си в социалната мрежа Фейсбук. В него той потвърждава новината и се мотивира със завършен цикъл и предаване на щафетата.

Според близки до Тотев, които познават стила му, между редовете прозира несъгласие с одобрената от Изпълнителната комисия на партията кандидатура за кмет на града.

Ето цялото изявление на градския лидер:

„Идва време, в което човек трябва да предаде щафетата и затвори даден цикъл от живота си. След 15 години като областен координатор на ГЕРБ в Пловдив, след много понесени рани, спечелени битки и победи, мисля, че е време да предам ръководството на ГЕРБ в града.

Благодаря на всички колеги, приятели и съмишленици, с които съм работил на тази позиция от 2008-ма година до момента!

Ще продължа да работя с цялото си сърце, душа и любов за каузата, наречена ГЕРБ и утвърдения от Изпълнителна комисия кандидат за кмет на Пловдив.

P.S. Колеги, стягайте се, предстои ни много работа“

Текстът завършва с усмихнат емотикон.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

2 коментари

  1. „усмихнат“ емотикон не, ами УХИЛЕН ГРАД със радостна, щастлива Прокуратура.

    Макар че са на заплата милите и не се интересуват да се разпъргавят или главоболят – – – все пак може на някого да му доскучее та да открехне някоя от многобройните ДЕБЕЛИ ПАПКИ НА ТРУПЧЕТА!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина