АктуалноБизнесГрадътИзбор на редактораМненияНовини

Стартира бледо копие на Есенния технически панаир

Бледо копие на Есенния технически панаир стартира днес в изложбеното градче в Пловдив. Традиционно най-мащабното събитие в годишния календар на Панаира е събрано само в три дни и в две палати. Лентата на 77-ото издание на техническо изложение преряза днес министърът на икономиката Богдан Богданов, който в словото си подчерта, че развитието на Международен панаир- Пловдив е приоритет за ведомството.

Церемонията по рязането на лентата премина при изключително слаб интерес от страна и на официални лица, и на бизнесмени, и на редови посетители. Нямаше ги обичайната суетня около събитието, традиционните тълпи от хора, опашките пред касите.

Пустият официален вход на Международен панаир- Пловдив при старта на техническото изложение днес

Лентата бе прерязана на входа на 3-та палата, която се оказа полупразна откъм изложители. Няма изложбени площи дори на широките открити пространства в панаирното градче, които по принцип се заемат от производители на всякакъв вид агро и строителна техника, автомобили и прочие.

На церемонията по откриването на Есенния панаир не бе забелязан мажоритарния собственик на изложението Георги Гергов. Той обаче се е срещнал с министър Богдан Богданов, за да коментират двамата бъдещето на Панаира.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина