АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеИзбор на редактораНовини

Спортното и „Паисий“ – от велосипеди до Ламборджинита

Абитуриентите от Спортното училище и „Паисий Хилендарски“ празнуваха общ бал в „Гранд Хотел Пловдив“, известен и като Новотела днес, 26 май. Те демонстрираха пълно разнообразие от средства за пристигане – от велосипеди, през учебни автомобили и таксита, до станалите съвсем обичайни скъпи автомобили, джипове и спортни коли, сред които и едно жълто Лаборджини.

Пристигането с велосипед явно вече се превръща в традиция. Един от абитуриентите заяви: „Коцето Омара спази миналогодишната традиция, ред е на по-малките момчета от Кичука“.

снимки: Даниела Калчева

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. А на приятелите ни следващата година Щурците. Като забиха кавърите, залата полудя. Завидяхме им, ако и да бяхме се вмъкнали и ние. Много години по-късно по телевизията показаха абитуриентите от престижната гимназия за древни езици и култури в София, как сутринта друсат кючек пред Александър Невски.

    1. Първенющината, национална черта на българските абитуриенти. Това, да покажеш, че си горната кора на лайното, понякога убива. Кич, чалга и стремеж към това, което не си. Страшна излагация на една цяла нация.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина