ИзбориНовини

ГЕРБ в “Западен” обнови пейките в много посещаван парк в района

Структурата на Политическа партия ГЕРБ в пловдивския район „Западен“ ремонтира и освежи пейките в парк „Акациева горичка“. Целта на инициативата бе да се подобрят местата за отдих и те да придобият по-приветлив вид за гражданите, които ще ги използват в топлите слънчеви дни. В нея се включиха кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС в 16 МИР Пловдив д-р Валерия Славова, под номер 5 в листата, Данаил Димитров, който е  номер 10 в листата  и Адриана Генчева, под номер 14 в пловдивската листа.

 „Впрегнахме усилия, четки и бои в една слънчева неделя и се отдадохме на творчество. Малко подръчни материали и много желание – само това ни трябваше, за да направим една малка промяна в градската среда. Защото от всеки от нас зависи градът, в който живеем, да изглежда така, както ни се иска.“, заяви д-р Валерия Славова.

Парк „Акациева горичка“ бе открит през 2017 г., и е успешно реализиран проект на районната администрация при управление на районен кмет от ГЕРБ.

„С инициативата се опитахме да направим мястото за отдих по-приятно за гражданите. Спомням си всички трудности, през които преминахме и усилията, които положихме в районната администрация, за да бъде изграден този нов парк преди 7 години. Въпреки че не управляваме района, продължаваме да следим случващото се в него и да поддържаме изграденото с общи усилия. Всичко е за хората”, сподели Димитър Колев – ръководител на районната структура и кмет на район „Западен“ в периода 2013 г.-2023 г.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Невериоятен успех! Какво следва? Да измият спирките? Да изметат тротоарите? Все неща, за които иначе плащаме данъци, но някой не си върши работата.

      1. По-показно, че ГЕРБ „работят“, не може да е. Трагедия. Има 11 млн за озеленяване за Пловдив, Коцето отказва да ги гласува. Има милиони за зелен транспорт, ГЕРБ отказва, защото Тотев още е влияние. Какво ревете само и се правите на велики?

        НЕВЕРОЯТНИ СТЕ, 5 БОЯДИСАНИ ПЕЙКИ!!!!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина