АктуалноВластГрадътНовиниОбщина ПловдивРазследване

Съветници търсят кмета в общината за Панаира. Няма го – ВИДЕО НА ЖИВО

Днес изтича последният срок Зико да поиска спиране на вписването на апорта в Търговския регистър, няма кой да го направи

Съветниците от Демократична България отидоха тази сутрин в сградата на Община Пловдив, за да проверят на място дали кмета Здравко Димитров е изпълнил обещанието си да спре вписването в Търговския регистър на апорта на варненските акции в Пълдин Туринвест.

Там те бяха сюрпризирани с информацията, че Зико го няма и дори не е в пределите на града. Те напомниха на администрацията, че днес изтича срокът това да бъде направено.

И кметът ли е в далаверата с Панаира? – попитаха те, след като разбраха, че няма кой да направи стопирането на вписването пред съда.

Вижте какво обясниха те за процедурата и сроковете в следващото видео.

Председателят на групата общински съветници от ДБ адв. Веселина Александрова обяви, че вчера лично му е звъняла по телефона, за да обясни и напомни за срока, но той не е вдигнал. Затова днес дойдохме тук, каза тя.

„В крайна сметка той има да свърши две простички неща – да оспори решението на Общото събрание и да поиска спиране на вписването на това решение в Търговския регистър, защото иначе самото оспорване губи смисъл.“

Във вчерашния ден Здравко Димитров е бил на работа и в кабинета си, увериха от „Стефан Стамболов“ 1.

Когато кметът го няма, той трябва да е упълномощил свой заместник да го представлява.

Какво се случи, след като съветниците разбраха, че кметът не е в града вижте в следващото видео.

В момента Пловдив и Панаира са заложници на кмета, защото никой друг освен него не може да поиска от съда спиране на вписването в Търговския регистър. Затова и отговорността е само негова„, коментира адв. Александрова.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

7 коментари

 1. Кариера НА СВОБОДНА ПРАКТИКА КАТО АРХОНТИН НА Б.*Р*ВОСЛАВНА „ЦЪРКВА“ СЛЕД КАТО УСПЕШНО СЕ Е ПОЗАМОГНАЛ КАТО КМЕТстващ и закачил снимката си в рамка под стъкло в СелСъвета се откроява пред баскетБОЛНИЯ мозъклия кадърник ЗИКО, Почетен съселянин на Бойково.

  Хвала!

  1. Няма причина, нито житейска логика да продължавам да му ПЛАЩАМ ЗАПЛАТА НА СЛУЖИТЕЛЯ „ЗИКО“ ЩОМ НЕ ИДВА НА РАБОТА!

   Да върви да се реализира на свободна практика като ТРУЖЕНИК

 2. Съветниците да изправят пред СЪД кмета за Дисциплинарно УВОЛНЕНИЕ ПОРАДИ НЕЯВЯВАНЕ НА РАБОТА = както всеки служител на СелСъвеПЛАТА (като е градоначалник без вишестоящ да не би да е „свободно практикуващ труженик“ и да е НАД КОДЕКСА?)

  Никаква „оставка“, искаме ДИСЦИПЛИНАРНО!

  1. #КОЙ има право да „командирова“ кметстващия служител на ЗАПЛАТА от СелСъвета към Сейшелите (като ужким нямало вишестоящ Началник над градоначалника?)

   Има, ИМА, ЗИКО, ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ СТОИ ПО-ВИСОКО!

   УВОЛНЯВА!

   1. ЕДИН единствен съветник –с доказателства, с видео, със свидетели– е ПРЕДОСТАТЪЧЕН да докаже пред Съд нарушение на Закона / КОДЕКСА в момент на криза от национален мащаб от ВисокоОТГОВОРЕН СЛУЖИТЕЛ НА ЗАПЛАТА КОЙТО Е ОТСЪСТВАЛ ОТ РАБОТНОТО МЯСТО.

    При липса на по-висшестоящ служител който да налага трудова дисциплина, да наказва и да УВОЛНЯВА.

    Цялостният състав на Об“Съвет“ от угоени марионетки ПОСЛУШНИЦИ които проспаха кризисни сбирки без Кворум не представлява особен интерес. Те имат човешки права да си проспиват мандата! Даже в БГ практика „ППартия=ОПГ шайка“ всеки ОТГОВАРЯ ЗА СЕБЕ СИ.

    1. ЕДИН ГРАЖДАНИН –без непременно да бъде „съветник“– може да докаже пред Съда нарушение на Закона =КОДЕКСА= от заплатаджия служител на СелСъвета който не е подвластен на другиго в Йерархията – за да бъде дисциплинарно УВОЛНЕН ЗА НЕЯВЯВАНЕ НА РАБОТА.

     ВЪВ КРИЗА или без криза без значение!

     1. . . . „менискус“ / „болнични“ от учинайка акушерка / „командировъчно“ подписано от мутро’полит’ик МИКИ ПОПА?

      Надали, майна.

      Дотук можа да се крепиш, кис-кис!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина