АктуалноГрадътНовиниРазследванеСъд

Прокуратурата иска арест и за майката на малтретираното 5-годишно момче

Стела Алексиев – майката на скалпираното момченце, се яви в Окръжен съд – Пловдив, където се гледа мярката ѝ за неотклонение повторно. Районната прокуратура иска и тя, като партньорът ѝ да бъде задържана за постоянно в ареста и обжалва решението на Районен съд-Пловдив, с което тя бе освободена с най-леката мярка за неотклонение „подписка”.

В рамките на същото заседание пастрокът на момчето Петър Чернев обжалва на втора инстанция мярката си – „задържане под стража“.

Припомняме, че прокуратурата повдигна обвинение на Стела Алексиева и приятеля ѝ за нараняването на малолетното дете, довело до обезобразяване на главата му и временна опасност за живота. Според държавното обвинение деянието е извършено с особена жестокост.

Очаквайте подробности.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Един коментар

  1. Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може–– https://da.gd/xlbio

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина