Актуално

Пейо Батинов подсили канарите

Канарите са доволни-взеха парички Снимка Бултрас
Канарите са доволни-взеха парички Снимка Бултрас
Пейо Батинов подсили канарите. Дългокосият футболист тренира днес наравно с останалите жълто-черни, след което замина с основната група за 10- дневен лагер във Велинград, съобщават от бултрас. Там канарчетата ще отседнат в хотел Клептуза, а ще тренират на официалния терен на отбора на Чепинец. Облечени от глава до пети в Errea футболистите на Ботев взеха първите си премии и доволни отпътуваха за курортното градче. Преди това 18 тренираха под командата на Костадин Видолов, който наблегна яко на силовата част. Останалите футболисти са вече на подготвителен лагер в Банско и ще се присъединят към официалния отбор в края на тази седмица.
Не съм се чувал с Орловски и Караманов. Единственият нов в отбора е Батинов и засега той ни е достатъчен. На Караманов му бяхме предложили да се върне в отбора, но предпочете да изчаква и сега като остана без отбор се сети, че иска да се връща.
Доколкото за Витанов, беше отстранен от отбора заради дисциплина и лошо представяне. Аз казах, че няма да търпя мъртви души в Ботев и така и ще бъде, коментира плъзналите клюки за сайта на бултрасите първия човек в Ботев Пловдив Марин Бакалов.
Ето и 18-те, които потеглиха за лагера във Велинград:
1. Илия Николов
2. Петър Стоичков
3. Васко Василев
4. Красимир Кръстев
5. Владо Байрев
6. Недко Миленов
7. Борислав Караматев
8. Иван Танчовски
9. Стефан Костадинов
10. Димитър Байрев
11. Запрян Иванов
12. Илиян Енчев
13. Васил Гуджев
14. Светослав Асенов
15. Ангел Рахов
16. Иван Площаков
17. Петко Фанев
18. Пейо Батинов

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина