Отложиха първата копка на пробива под Централна гара

Актуално Градът Изпод тепето Новини
пробива под централна гара

Първата копка на гигантския проект за пробив под Централна гара се отлага, съобщиха от общината. Събитието бе планирано за утре, но от НКЖИ са решили да променят датата.

Кметството съобщава, че Националната кампания ще определи нова дата, като не се уточнява каква е причината за отлагането.

Споделете ни във:

5 thoughts on “Отложиха първата копка на пробива под Централна гара

 1. С този колектор, с тази яма, канализация, с тези помпи за прехвърляне , представяте ли си каква еко бомба се заформя в центъра, видяли ли сте
  че тоалетните и сега не работят в подлеза, няма ли мислещи инж. хонорарите са важни , както каза архитекта на ОУП – не съм съгласен, но инжинерите много настояват и както винаги отговорност няма, какво да кажат собствениците на имоти които се вземат, време е когато се вземат целите имоти да има имотно обещетяване както беше в лошите години а сега какво е, законно било а е небходимо- взимат ти имот – дават ти имот това е справедливото, знаете ли какви са цените на кв.м. кагото органа ти го продава и т.н.

 2. Бойко Рашков ше ги клеца гербаците и трейс гр пи доган сурат груп…може и да нема суджуци

 3. 1.Дедите ни мъдро сложиха Станцията и релсите далеч извън Града, за да не си пречим. По прашната улица Станционна с тютюневите фабрики дотам се е пътувало с файтони. В 21-вий век полувисшият РабФаковски Железничар с кокал между ушите трябваше да заобиколи също живия Град без да ни съсипва Центъра. Кмете!

  2.Щом не му стига пипето, то вместо тъпоъгълно копане дълбоко в чорбата трябваше -както по света, както в белите държави, та дори и в половин Африка китайците премостиха за трафик и железници високо над жирафите- да спретне евтина, ажурна стоманена структура стъпила на пръсти тук-таме високо над релсите.

  3.Добрият стар Бетонен доказа с десетилетия вярна служда БЕЗ ‘поддръжка’че лесната връзка става горе, за разлика от . . .

  4.Плиткото пешеходно тунелче до коловозите при най-кротък дъждец мяза на . . . Под Пощата историята помни с фото и видео какви ГЕМИИ се пуснаха

  5.ЖПто плаща и прави само дупката в границите на имота си. Оттам нататък за достъп до дупката и за развръзки, рампи, стълбища, подпорни стени и съсипия на цялата непроходима зона -вкл. и за разноските- Градът да се оправя както може. Сещате ли се как и #КОЙ ще ни оправя? Народен съд не се очаква.

  6.”ТРЕЙС” са световноизвестна фирма с лоша репутация, високи цени, лошо качество = батак! Както „Автомагистрали“ няма да е ясно кой какво пие / кой какво плаща. . . Резултат = ДУПКА.

  7.Незаконно строителство стана специалитет на Зико ПОСЛУШНИК и на неговия “арх.” Ахрянов ПОСЛУШНИК с катедрали и чифлици с пенис-клубове по Тепетата.

  8.Щом става дума за „първа копка“, втора и т.н. ясно става, че бумагите са подписани, битият си е бит и БАКШИШИТЕ СА РАЗДАДЕНИ.

  9.Имунитети “до давност” надали ще просъществуват щом падне г-н Главния Прокурор – ако някои “депутати” разчитат…

  1. Зико като ущипана г-ца няма какво да ми се прави на гостенка на Голямото Парти на ЖП.

   ЖП-то щом САМО В ОЧЕРТАНИЯТА НА ИМОТА СИ плаща и прави дълбока дупка с фирма „ТРЕЙС“ пък с достъп до тая дупка, с развръзки, рампи, стълбища и подпорни стени не се занимават нито ПЛАЩАТ – а Градът да се оправя както умее = то това значи че „проектът“ не е на ЖП-то, а е на Зико. Мой / Твой / Наш „проект“, майни!

   В ущърб на Града.

   ЖП-то не може да разиграва „кмета“ (тука-има-тука-нема) нито да назначава и отменя Дати, Фишеци, Рандевута = Зико, не очаквай ИшмарД’Амур от железничар!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.