АктуалноГласовеГрадътИзбор на редактораИзбориМненияНовини

Отложиха парламентарната комисия за Панаира

Временната парламентарна комисия за Международен панаир- Пловдив бе отложена за вторник. Причината за решението бе, че редовното заседание на Народното събрание се проточи, а имаше опасност ако комисията се събере след 18 часа, тя да няма нужния кворум.

Така или иначе за изслушване по казуса в сградата на парламента не дойдоха поканените- кметовете Здравко Димитров, Иван Тотев и Иван Портних, Бойко Борисов, Георги Гергов.

За несъстоялата се комисия до София пътуваха общинските съветници Веселина Александрова, Константин Георгиев и Румяна Толова. От Община Пловдив излъчиха само един представител- директорът на отдел Стопански дейности.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

4 коментари

 1. Представителя на община Пловдив не директор отдел, а директор Дирекция-Стопански политики, в интерес на истината, но за някой соросоиди изнасянето на коректна и обективна информация не е важно.

 2. Айде пак да повторим оня ден ОЧЕВИДНОТО:

  Че те милите палавници ИГРАЧИ може и да не се отзоват на „покана“ а да офейкат на командировка неотложна към Сейшелите (арх. Гергов -плаща)

  ПО СВЕТА В БЕЛИ ДЪРЖАВИ СЪС *Р*ВОСЪДИЕ И БЕЗ *Р*ВОСЛАВИЕ ТАКИВА РАЗСЛЕДВАНИЯ СЕ ПРАВЯТ

  1.ПРИНУДИТЕЛНО
  2.С ПРИЗОВКА, ПОД СТРАЖА
  3.ПОД КЛЕТВА
  4.НАКАЗАНИЕТО ЗА ЛЪЖА ДАЖЕ В ЗАПЕТАЙКИТЕ Е МАЛКО

  …ПЛАШЕЩО!

  Хвала за г-н Гешев!

  1. Вместо гастроли из Истанбулско или БОЙКОВО ако съм на мястото на г-н кмета Зико -баскетБОЛЕН мозъклия с десетина подпиращи ЗАМ-патерици- щях да ида да бера гъбки по граничната полоса със Сърбия.

   Дюбайскио климат не е за мощняци с малки черепи

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина