Общината обяви обществената поръчка за нов корпус на Хуманитарната, отново на инженеринг

Актуално Градът Изпод тепето Новини

Общината обяви обществена поръчка за изграждане на нов корпус на Хуманитарната гимназия. Процедурата отново е на добре познатия и любим на местната власт инженеринг. Прогнозната стойност на проекта е 8,7 млн. лева с ДДС, като новата сграда за нуждите на ОУ „Княз Александър I” трябва да се построи в двора на училището от страна на бул. „Марица Юг”.

Крайният срок за внасяне на оферти е 31 януари, като поръчката е разделена на 4- от изготвяне на ПУП и идеен инвестиционен, технически и работен проект, през надзор, СМР и оборудване на бъдещата учебна сграда, както и изграждане на спортна зала.

За самите строително-монтажни работи са предвидени 5,4 милиона лева без ДДС, а обзавеждането и оборудването ще струва 1,7 милиона лева без ДДС. Средствата са осигурени от държавния бюджет, като за обзавеждането на новото крило и спортната зала няма осигурено финансиране. Затова и последната дейност ще започне едва след осигуряване на средства за финансирането й.

Обществената поръчка се възлага въз основа на икономически най-изгодната оферта, определена чрез критерия „оптимално съотношение качество/цена”.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.