АктуалноГероите на деняГрадътКриминалеНовини

Наградиха треньора, извършил граждански арест в Пловдив – ВИДЕО

Димитър Желязков, треньор по кикбокс: „Най-страшното е, че никой от присъстващите на спирката не е реагирал“

Директорът на ОД на МВР- Пловдив връчи грамота на младият мъж и плакет на дирекцията

Популярен треньор по кикбокс се оказа героят, който заедно със свои възпитаници залови рецидивист, заплашил с нож и ограбил 15-годишно момче на спирка на градски транспорт в Пловдив.

Припомняме, че Треньор и спортисти извършиха граждански арест в Пловдив, като заловиха 32-годишен рецидивист. Той е с множество криминални регистрации, сред които грабежи, кражби и употреба на наркотици, потвърди директорът на ОД на МВР-Пловдив ст. комисар Васил Костадинов .

Димитър Желязков бе награден днес на семпла церемония в сградата на Областната дирекция на МВР в Пловдив, която предаде Нова телевизия.

След тренировка нашето момче тръгна да си хваща автобуса, за да се прибира. След 15 минути ми звънна и с треперещ глас каза, че са го заплашили с нож на спирката и са го ограбили. Веднага тръгнахме четирима човека. Отидохме на място и той ни обясни какво е станало. Дадох му пари да се прибере и веднага тръгнахме по автобусната линия, в която се е качил въпросният човек, който го е ограбил„, разказа Желязков.

Нападателят е задържан пред Дома на културата.

Обградихме го, съборихме го, обадихме се на 112. Извикахме и ограбеното момче, то го разпозна и се успокои”, разказа още треньорът.

Вижте целия му разказ във видеото.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина