АктуалноГрадътИзбор на редактораМненияНовини

Много изненадани шофьори от забранения ляв завой на колелото на Водната палата

Затварянето на левия завой от Чифте баня към „Марица юг” на кръговото на Водната палата изненада и без това ошашавените в пловдивския трафик шофьори. Под тепето провери на място как е движението в така инфарктната за водачите градска зона, след поставянето на новите знаци днес следобед. Бяхме на място в 15 часа, далеч преди пиковите часове.

Разбира се, имаше нерви и клаксони още по това време на деня, тъй като много шофьори разбираха за късането на лявата развръзка в самото кръгово кръстовище.

Премахването на левия завой на колелото обаче видимо ще затрудни предвижването от запад на изток по „Марица юг”, тъй като движението на право по оста „Цар Борис III” е усилено и прави трудно излизането от речния булевард дори в спокоен откъм трафик час.

Под тепето ще направи проверка какво се случва и в час пик, когато според информацията от общината днес пътни полицаи ще регулират движението.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина