АктуалноБизнесГрадътИзбор на редактораМненияНовини

Министър Богданов: За Панаира трябва да се работи с всички акционери

Министърът на икономиката Богдан Богданов и мажоритарният собственик на Панаира Георги Гергов се срещнаха след официалната церемония по откриването на Международното техническо изложение днес. Разговорът между двамата бе изненада за журналистите, тъй като Гергов не присъства на събитието по рязането на лентата.

“ Докато се изчистват въпросите около собствеността, трябва да положим усилия да върнем славата на Пловдивския панаир отпреди 20 години. С делата, които води държавата прави всичко, за да запази собствеността си в дружеството, но междувременно за развитието на изложението трябва да се работи с всички акционери“, коментира след срещата министър Богдан Богданов. Двамата с Георги Гергов са обсъдили стратегията за развитието на панаира, която се разработва от екип в министерството. За въпросната стратегия Богдан Богданов говори и пред общинските съветници в местния парламент.

„Аз нямам ограничение да говоря с всеки един от акционерите и за мен е изключително важно да имаме диалог. Казусът със собствеността е ключов но там, където е възможно акционерите трябва да си сътрудничат за ефективното управление на панаира, за да идват тук все повече изложители и посетители“, заяви още министърът.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина