АктуалноГрадътКварталиНовиниПУЛС

Лаборатории работят врата до врата в битка за клиенти

Отстъпки и промоции привличат хора в конкурентните обекти в кв. Гагарин

На кръговото кръстовище на булевардите „Цар Борис III Обединител“ и „България“, непосредствено една до друга, работят две лаборатории. „Рамус“ и „Лина“ се помещават буквално врата до врата.

Обектът на медико-диагностични лаборатории „Лина“ отвори през юни на адрес бул. „Цар Борис III Обединител“ №33. На същия адрес се намира и лаборатория „Рамус“, което ги поставя в много близки конкурентни отношения. Как всяка от тях привлича клиенти?

До входа на лаборатория „Лина“ веднага прави впечатление голям надпис „Профилактични кампании и безплатни изследвания“. С дребен шрифт е добавено „Съгласно утвърдените ежемесечни кампании на лабораторията“. За септември и октомври безплатно е изследването на кръвна захар и пикочна киселина. Заплаща се само потребителска такса от 2лв.

Освен тази информация, лаборатория „Лина“ представя на вратата си промоционални пакети от изследвания, излизащи по-изгодно на клиентите.

Лаборатории „Рамус“ традиционно също предлагат ежемесечни пакети от изследвания на промоционални цени. Техен клиент споделя, че откакто обектът на „Лина“ е отворил до тях, в „Рамус“ вече не таксуват потребителска такса. Нелоша новина за потребителите им. Както и за живеещите в квартала, които могат да се въползват от безплатните изследвания, промоции и отстъпки на двете лаборатории.

Аделина Калъпчиева

Познава всички тайни кътчета в Пловдив, а в Под тепето подбира и подготвя националните и международни новини.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина