АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Йордан Иванов: Поведението на Бойко Борисов е истинска обида за всеки един пловдивчанин

„Поведението на Бойко Борисов е истинска обида за всеки един пловдивчанин. В това число и за тези, които подкрепиха кандидата на ГЕРБ преди почти 4 години.“ Така коментира исканата от Борисов оставка на Зико днес при изненадващо посещение на лидера на ГЕРБ града, председателят на ДСБ в Пловдив и член на Националното ръководство на партията Йордан Иванов.

Бившият депутат от 48-то НС изреди до какво доведе 12-годишното управление на ГЕРБ в града: Непостроени стадиони, разграбен Пловдивски панаир, провален транспортен проект, неработеща зоологическа градина, унищожени зелени площи, презастрояване, нередовен градски транспорт, липса на каквато и да е визия за управлението на Пловдив.

По думите му изявлението на Борисов пред съпартийците му в Империал е „вече е истинско признание за тежкия им провал в управлението на Пловдив“.

Действията на Бойко Борисов днес не са нищо повече от откровен цинизъм и опит да избяга от политическа отговорност на собствения си кмет. Борисов иска оставката на Здравко Димитров заради неща, които самият той го принуди да извърши в града ни. И всичко това с една единствена цел – да спаси собствената си кожа и да продължи разграбването на бюджета на града ни след предстоящите местни избор.“

Колко пъти председателят на ГЕРБ ще се изгаври с пловдивчани? – пита Йордан Иванов и посочва, че веднъж партийният лидер „избяга от отговорност и отряза главата на Иван Тотев, след което лично издигна Димитров“.

Сегашният кмет на Пловдив няма да подаде своята оставка, защото и той се е вкопчил във властта, както Борисов се е прегърнал с Гешев и ДПС, прогнозира Иванов.

Резултатът от действията на двамата провалени кметове на Борисов е 12 пропуснати години за ускорено развитие на града ни, коментира още той.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Да се организираме против ОПГрупи ПРЕСТЪПНИЦИ „локо“ и „ботев“ с техните частнически игрища за да защитим занемарения истински единствен

   ГРАДСКИ СТАДИОН ПЛОВДИВ

   Грабвайте метлите на 9 февруари пред ОбСъвет!

 1. Не знам до кога ще продължи тази гавра с жителите на Пловдив, но този град не само че не търпи развитие, а е разграбен и от прекрасно място за живеене стана отвратително място. Нито е чист, нито е зелен, нито е уреден, нито е културен, нито е финансово добре. Само с мисъл за това какво е бил няма да стане.

 2. вече отмина времето за закъснялата „ОСТАВКА“.

  Съдебно решение за нарушаване на Закона / КОДЕКСА = НЕЯВЯВАНЕ НА РАБОТА = ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ ПЛЮС ОБЕЗЩЕТЕНИЯ

  (щом в СелСъвета нямаме по-вишестоящ служител на заплата да осигури дисциплина, да наказва, да УВОЛНЯВА)

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина