АктуалноГрадътИзбориМненияНовиниОбщина Пловдив

Ивайло Старибратов на регистрацията си: Гарантирам промяна за Пловдив

Коалиция Продължаваме промяната- Демократична България регистрира кандидата си за кмет за местния вот Ивайло Старибратов в ОИК днес следобед. Регистрираха още пълна листа с кандидати за общински съветници, както и кандидати за шестте градски района.

“ Считам, че Пловдив има крещяща нужда от по-добро управление. Считам, че Пловдив има необходимост някой да го извади от финансовата каша, която всъщност дори е голямо блато. Гарантирам промяна за Пловдив. Подкрепете ни и ще видите разликата“, коментира след регистрацията кандидатът за кмет проф. Ивайло Старибратов.

„Ще спечелим. Надявам се съгражданите да ми поднесат един неочакван подарък на 29 октомври, когато съм раждан. Считам, че най-вероятно това ще е силната дата за мен и за Пловдив“, добави дългогодишният директор на Математическата гимназия.

“ Днес регистрирахме пълна листа с 51 имена. Това са хора, които са запретнали ръкави в готовност и ние очакваме да подкрепят именно тези професионалисти, които ще се развихрят за Пловдив. Очакваме много пъстър общински съвет, с множество партии и независими общински съветници. Но ние се надяваме на много силна група на ПП-ДБ в този общински съвет. Борим се за мнозинство. Борим се за това да имаме възможност да взимаме решенията сами. Показали сме какво можем с 4 съветника, представете си какво можем с 20

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина