Христо Иванов: Проблемът на България е свръхконцентрацията на власт в столицата (ВИДЕО и СНИМКИ)

Актуално Градът Избори 2021 Новини
Демократична България

Демократична България откри пловдивската си кампания на Главната, цели се в трети депутат от града и удвояване на резултата в областта

Свръхцентрализацията на власт е основният проблем в България и Бойко Борисов доведе това до неговата абсолютна крайност, надяваме се да сложим край на това. Това заяви на откриването на кампанията на Демократична България в Пловдив водачът на листата в градския МИР 16 Христо Иванов – съпредседател на обединението и лидер на Да, България. Кампанията се откри с кратки слова на него и на водача на листата в Пловдив-област Велизар Шаламанов на площад “Стефан Стамболов” пред десетки пловдивчани.

Трябва да излезем от този модел на централизация и Пловдив е логичният втори център на национално развитие. Той не е просто един град в България, той е регионална сила и естественият принос на България към общата физиономия на Европа, допълни Иванов за града.

Вярата на Христо Иванов и обединението е, че може да постигнат по-добър резултат – поне още един депутат в МИР 16 и удвояване на резултата в Пловдив област МИР 17. На изборите през април ДБ взе два мандата от Пловдив-град с 12,65%, а в областта получи 4,74%.

Велизар Шаламанов, който е лидер на листата в Пловдив-област допълни, че областта е много богата на разнообразни ресурси, които може да се използват по-добре за подобряване на живота на българите, като се акцентира на чистия въздух, чистата вода и чистата почва. Има много хора, които работят във високите технологии, които могат да се използват в този процес. Областта е и Тракия икономическа зона, която също да спомага за подобряване качеството на живот.

Откриването стана с изпълнение на живо от Мариела Лентова на Одата на радостта на български език. На събитието присъстваха голяма част от листата кандидати от града и областта, както и общински съветници от Демократична България и симпатизанти на обединението. След събитието всички се отправиха по Главната към площад Съединение за обща снимка.

Споделете ни във:

1 коментар за “Христо Иванов: Проблемът на България е свръхконцентрацията на власт в столицата (ВИДЕО и СНИМКИ)

  1. Много хора ви липсват от снимките – Левашки, Асен Костов. Тези, които ви бяха топ активисти се разочароваха и ви гледат сиира.
    Борите се за пет лайка…не става така! Нямате личности…без тях сте за никъде!
    “Аз, този и там онзи другия” е положението. Нямате кадри, нямате разпознаваеми лица лидери…само фишеци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.