Хора и чорапи се трупат в Капана, заведението на бияча се превърна в чаршия на Митко

Актуално Гласове Градът Живот Новини
Митко чорапа

Множество хора изпълниха улица „Христо Дюкмеджиев“ пред заведението, чийто собственик нападна продавача на чорапи Митко. Те се обявиха против агресията и в защита на младия мъж, като една част от тях струпват чорапи пред витрината на бара, който днес е затворен.

Протестиращите пловдивчани се държат мирно и ръкопляскат.

Цял ден биячът Ивайло Пенов не отвори Yellowdot и се скри, но пък на протеста в негова подкрепа се появи самият Митко. Хората му ръкопляскаха и скандираха „Митко, Митко“, а на витрината на заведението лепнаха надпис „Долу ръцете от Митко“. А барът на бияча на градския талисман се превърна в негова чаршия, като хората изкупиха всичките му чорапи.

„Всичко беше заради един чадър, който искаше да му върна“, потвърди написаното още вчера от Под тепето Митко. А подчерта, че въпреки вчерашната агресия срещу него е видял любовта на хората и ще продължи да продава чорапи всеки ден.

“ Няма място в Пловдив за такива мутренски поведения. Градът го доказва цял ден днес, и във Фейсбук, и тук, на място. Това показва колко особен и различен е е Пловдив. Виждате тук хора от всякакви етноси. Ние сме заедно“, обясни един от протестиращите Павел Начев. Събралите се подчертаха, че акциите пред въпросното заведение ще продължат и в следващите дни и че агресори като нападателят на Митко нямат място в Капана.

Споделете ни във:

18 thoughts on “Хора и чорапи се трупат в Капана, заведението на бияча се превърна в чаршия на Митко

 1. Не знам кой си Angry Angel-явно си никомунеизвестен „класик“,както те упоменават в статията, но не си по-различен от бияча-адвокат, след като обиждаш хората от град Първомай!

 2. Всичко е чудесно, но нека си кажем истината за това къде отиват парите от чорапите, които Митко продава. Отиват в залози – преди време в еврофутбол, сега в ефбет. Хубаво е като се изграждат образи, те да са цялостни, а не само да удряме един конкурент, па, макар и от София, макар и самозабравил се, макар и нагъл. Нали…

  1. Майка му и семейството му не виждат и една стотинка от парите, изкарани от чорапята. Това е важно уточнение. Иначе – пълен бойкото на въпросното заведение. Никой няма право да агресира по този жалък начин.

  2. Ти си много прост! Митко си изкарва парите с честен труд и за каквото иска за това ще ги харчи.

  3. Е това какво значение има. Човекът си ги изкарва с честен труд, а къде отиват си е лично негова работа. На тебе някой държи ли ти сметка ти хюкъде си харчиш парите, който си изкарал.

  4. За каквото иска ще харчи парите си,изкарал си ги е не ги е крал!Мойте ги харча за цигари,и мен ли ще упрениш!?

  5. Това си е негова работа какво си прави парите, не краде ,не лъже и не убива и аз залагах на еврофутбол искаш ли да ти обясня кво си права с парите , или да ти @ ера в муцуната

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.