АктуалноГласовеГрадътИзбор на редактораМненияНовиниОбщина ПловдивСпортСпортен Пловдив

Фенове на Ботев обявиха, че излизат на протест за Колежа

Фенове на Ботев излязоха с отворено писмо до кмета Здравко Димитров, до Пламен Райчев, заместник-кмет „Строителство и инвестиции“ и общински съвет, с което съобщават, че излизат на протест. Позицията е подписана от КПБП, Сдружение ПФК Ботев, Бултрас. Те съобщават, че представител на привържениците ще внесе искане в Общината за организирането на протест, след което ще съобщят датата на събитието.

„Както знаете, КПБП, Сдружение ПФК Ботев и Бултрас организират протест, на който ясно да заявим, че не сме съгласни с липсата на ангажираност по отношение на нашия дом! Наслушахме се на лъжи, обещания за пари, препроектирания, безсмислени срещи – видяхме нулеви резултати, опити за заглушаване на най-голямата ни болка, както и заплашително и унизително отношение към фенове от нашите редици! НИТО КРАЧКА НАЗАД!“, се казва в позицията, в обръщение до жълто-черната общност.

Ето как се обръщат ботевистите към управляващите:

“ Неведнъж декларирахме и споделяхме изгубеното доверие във Вас. Неведнъж ни беше обещавана подкрепа в най-важната ни битка, след като финансови и политически кръгове убиха реализирането на проекта стадион „Христо Ботев“ през 2014 г. Стотици пъти получавахме уверения, че „утре ще отваряме шампанското“! Десетки политици, министри, общински служители и финансови благодетели обещаваха светло бъдеще за Ботев и Неговия дом!
Ваше право и задължение е да реализирате обществената поръчка, пусната и възложена от Ваша страна, за най-важния спортен обект в град Пловдив. Отново Ви напомняме, че неведнъж бяхме лъгани, обиждани, подвеждани и унижавани! Това продължава и до днес! Ние не приемаме повече празни думи! Достатъчно пъти поемахте ангажименти към нас, които не бяха изпълнени! Знаем и за предателите в екипа Ви, които настройват малката групичка от „задния двор“ на ВСИ, но те са много под нивото ни, за да стават обект на коментар от наша страна към момента!
Потвърждаваме нашите цели и искания, около които жълто-черните фенове се обединиха на срещата ни от 22. 01. 2023 г., и колкото и да се опитват недоброжелателите на Ботев Пловдив да ни вкарат в политически, медийни или финансови игри, сме наясно, че това е само част от помията, която вече, а и тепърва, ще се излива върху нас!
Уважаеми господа,

Отново припомняме, че жълто-черната общественост настоява:

1. В най-кратки срокове да бъде изграден стадион с четири  трибуни, с напълно завършен покрив на целия стадион, който да бъде въведен в експлоатация и лицензиран от БФС за провеждане на футболни срещи от националните първенства – шампионат, купи и др.

2. Качествено изпълнение на СМР по строителството на стадиона и коригиране на допуснатите дефекти към момента.

3. Прозрачност при разходване на публичните средства и спазване на Закона за достъп до обществена информация. Пълна документация, която да доказва сумата, която ще бъде внесена за гласуване на общински съвет!

4. Община Пловдив да осигури средствата, необходими за цялостната завършване на стадион „Христо Ботев“ и получаване на 4 категория от УЕФА.

Неведнъж сме заявявали, че строежът на стадион „Христо Ботев“ ще бъде най-зорко следеният обект в града, поради което настояваме предоставянето на информация, както законът Ви задължава и дава право да направите! Феновете на Ботев Пловдив ще изразят гръмко недоволството си от „постиженията“ Ви до момента!
Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Жълто – черната общност са около 50 човека. Аман от рекета на тия хулигани. Да не сте само вие в този град. Ходете стачкувайте в Банкя, който ви е обещал пари

    1. Кой да им е обещал пари от Банкя? Жълто-черните фенове са 70% от футболините фенове в града, а тези които биха отишли на важен мача до София се видя, че са около 15 хиляди. Но за жалост 50 човека ще отидат на протеста, както и по 20-50 човека протестират на различни, важни, други протести, което е основата за липса на справедливост и бруталната корупция.

      1. 15 хиляди не, ами 150,000 ша кандидацтват да ги закарате „за мача“ (кис-кис) БЕЗПЛАТНИЧКО ДО ЕВРОПЕЙСКАТА НЕ-СТОЛИЦА СОФИЯ; обаче:

        действителната бройка са ДВА ФАЙТОНА алчни озверели Ортаци в Агитка да тероризират горкото ни Градче…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина