Две години полицията в Пловдив мълчи за синята лампа на Дядо Николай

Актуално Власт Градът Криминале Новини Разследване
Дядо Николай

Под тепето припомни на ОД на МВР за липсата на отговор по питането ни

Аудито на митрополита и днес бе с нея

Две години и един месец – точно толкова време мина откакто Под тепето попита защо митролопитското ауди се движи като кола със специален режим. На 16 август 2019-а за пръв път ви показахме аудито на Николай Пловдивски със синята лампа. Същият ден Под тепето отправи официално питане до директора на Областната дирекция на МВР старши комисар Йордан Рогачев със следните въпроси:

 1. Имате ли информация относно устройството под панорамното стъкло на автомобила на пловдивският митрополит Николай, което напълно наподобява устройствата на  превозните средства със специален режим на движение?
 2. На какво основание пловдивска митрополия ползва такова устройство, след като по закон автомобилите на БПЦ нямат статут на автомобили със специален режим на движение?
 3. Ще назначите ли проверка по случая?

Към 15 август 2021-ва отговори на тях още няма. Докога?!

По време на брифинга, даден от ръководството на Областната дирекция на МВР в Пловдив относно мерките за безопасност, касаещи Първия учебен ден, репортер на Под тепето напомни на присъстващите заместник-директора комисар Васил Костадинов и началника на отдел “Охранителна полиция” комисар Костадин Костов, че няма резултати от проверката, която по думите на бившия шеф Рогачев от 6-ти септември 2019-а беше започнала.

Проверката за синята лампа на Дядо Николай била започнала.

Комисар Васил Костадинов се ангажира и пред другите медии да провери дали има такава проверка, до къде е стигнала и да ни уведоми.

Междувременно днес аудито на митрополита бе снимано отново на откриването на учебната година в МУ със специалната лампа отпред.

Споделете ни във:

12 thoughts on “Две години полицията в Пловдив мълчи за синята лампа на Дядо Николай

 1. Гарван – гарвану . . . не ли?

  Владиката е изчадие на потомствената Номенклатура на БКП, татло му е бил милиционер-бияч от Баретите! Здрав Другар!

  1. Като си толкова „вътрешен“ и вцърковен нима не знаеш, бе будала, че „анатема“ и „отлъчване“ се отсъжда само от целокупния Синод единодушно.

   Единичен мутро’полит’ИК няма власт да отсъди, колкото и нахален, арогантен, амбициозен, алчен ГЕРГОлюб БАРЕТОВ е от *р*вославната българосъветска дъщерна Гундяева секта отлюспила се в схизма от изконната майчина византийска КОНСТАНТИНополска вселенска Катедра.

   Особено ако не е всъщност верующ християнин, а само Нотариален Магьосник, мениджър, търгаш, каквито Иисус разгони от Божия Дом.

   Който не вярва във ВИДОВДЕН

 2. Съд, прокуратура, следствие и полиция трябва да се обърне надолу с главата и наново от нула. В тези системи има и съвестни хора, но те са задушени от мнозинството. Следователи, прокурори и съдии си действат с разни адвокати, някои от които бивши служители по ведомствата и обслужват мафиоти, политици и всякаква сган с пари. Затова има и такива, като мутрополита.

 3. Каква е тая резиденция на тоя изцъклен тип ? Купи най-скъпия имот в Пловдив да си прави резиденция. Изчадие на дявола е това същество, ще затрие града, да знаете.

 4. Имате ли информация дали има вече разрешение за строеж на параклиса над тунела? Защото параклисът е почти готов, а нищо не се е чуло за решение на проблемите със ЗУТ.

  1. Проблеми със ЗУТ няма относно Предварителното изпълнение на ПУП и стройтелното разрешение просто как беше поговорката „Закона е врата в полето и само баламите минават през нея“.Та не се съмнявайте че всичко ще бъде с АКТ 16 скоро,просто трябва малко повече да чете човек и да има правилния Архитект.

   1. Послушник БоБоТРИ с послушник Зико баскетБОЛЕН мозъклия заедно с послушник Ахрянов н=ГЕРБ= скоро ще отпаднат в бунището на Историята

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.