Демонтираха надписа Together от стълбите на Каменица

Актуално Градът Живот Изпод тепето Новини

Любимият на пловдивчани и гости на града надпис Together на стълбите на Каменица бе демонтиран днес. Буквите ще бъдат ремонтирани и върнати на мястото им. Едно от най-сниманите места в града временно ще е без шарения надпис Заедно, тъй като той стана опасен заради стърчаща ламарина на отделните елементи.

Преди няколко дни  служители на „Общинска охрана“ временно обезопасиха зоната, за да бъдат избегнати неприятни инциденти. Беше поставена сигнална лента, с която да бъде повишено вниманието на родители и качващите се деца и младежи по буквите, тъй като на няколко места заварките са поддали. Ремонтът, а при нужда и цялостна подмяна на буквите, ще бъде поет от Фондация „Пловдив 2019“, тъй като мястото е любимо за пловдивчани и ежедневно деца, младежи и туристи си правят снимки за спомен пред надписа.

Припомняме, че надписът на английски „ together” бе поставен през 2016 г., отдолу пише Plovdiv 2019 European capital of culture. „Заедно” е слоганът на кандидатурата ни за европейска столица, с който Пловдив спечели надпреварата в конкуренция с други български градове.

Споделете ни във:

3 thoughts on “Демонтираха надписа Together от стълбите на Каменица

 1. Несравнимо по-добре е без надписа. Уличен кич, привнесен от Европата, подобно на слогана Заедно.

  1. ПедероЦВЕТНАТА кичозна грозотия я тактисаха там институционализираните официози на РежимаБоБо, БоБоДВЕ, БоБоТРИ, които скучаещи на синекурна заплата под сергиджията ЗАМ-Турист П.П. си ги изсмукват от палеца изг7зиците (пърдом май Френч!).

   След БрЕКСИТ ингилизкият език не е -алабамският още по-малко!- уместен в ЕВРОПА, където народите и племената си имат ЕВРОПЕЙСКИ езици.

   ZUSAMMEN да беше сложил П.П. щом се толкова срамуе от Език Свещен:

   ЗАЕДНО!

   (Пък наистина защо ни е тоя купешки „девиз“??? Заради „За ЕДНО“?)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.